Bingohallar

Det kan vara svårt att välja rätt bingohall när du tänker börja med nätspel. Till skillnad från i verkliga livet, där bingohallar erbjuder i princip samma spel och villkor, så kan skillnaden mellan nätbingohallar vara stor. Det gäller allt från insättningsbonus, vilka bingovarianter som erbjuds, jackpottar till den sociala miljön; hur trevliga folk är. Givetvis är de flesta bingospelare trevliga, och skulle något stolpskott dyka upp så tar bingovärdinnorna prompt hand om dem. Men skillnader finns där. Så, utan att säga att de här tre är de enda dugliga nätbingohallarna, så följer nu mina tre favoriter.

 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo erbjuder de bingoformer som är vanliga på nätet: 75- och 90-bollars variantbingon och mönsterbingo. En del av insatserna går till en jackpott, som betalas ut om någon spelare lyckas få bingo inom ett visst antal dragna nummer. Så fort du registrerar dig får du femtio kronor att spela för, utan några krav på dig att sätta in några extra pengar. Om du sedan upptäcker att MamaMia Bingo var något för dig så dubbleras sedan din första insättning pengar. MamaMia jobbar hårt för att få sina spelare att trivas, och skapa ett ”community”, med många fina extraerbjudanden och liknande utöver själva bingon.

 

MariaBingo

MariaBingo är en av de större nätbingohallarna, och de erbjuder ett stort antal bingospel, alla de du förväntar dig att finna hos en nätbingohall och kanske lite till. Ett flertal jackpottar finns också att vinna, varav den största, Monster, kan bli riktigt stor, enkelt upp till en miljon kronor. När du registrerar dig får du 20 fira spel, och om du sedan väljer att sätta in pengar, dubblerar MariaBingo din insättning. MariaBingos sajt är lättnavigerad och enkel att använda; du kan lätt se exempelvis hur stora de olika jackpottarna är. Dessutom finns trevliga extrafunktioner, såsom möjlighet att se en karta som visar var olika inloggade spelare finns.

 

Utopia Bingo

Utopia Bingo skiljer sig i utseende från de flesta andra Bingosajter. Sajten har dessutom mycket generösa bonusar. För det första får du 100 kronor när du registrerar dig, och sedan dubbleras din första insättning upp till 2,000 kronor. Men det är inte slut med det. Utopia Bingo ger dig sedan 20 % extra på alla dina insättningar. Spelet erbjuder de former av bingo som är vanliga hos Svenska nätbingohallar, samt även uddare varianter som 80-bollars bingo. 80-bollars spelas på rutor 4×4 stora, med färgkodade nummer, där den som först fyller mönstret vinner. Utopia Bingo har även ett kasino, med exempelvis keno, videopoker och enarmade banditer, för den som känner att hon behöver ett litet avbrott från bingospelandet.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier